Aktiviteter på Villa Marstrand

Bättre bild/video?

Utforska våra spännande aktiviteter som erbjuder något för alla, från avkopplande spa-dagar till äventyrliga utflykter.
Upplev allt Villa Marstrand har att erbjuda för en oförglömlig vistelse.

Fartfyllda aktiviteter i Marstrands Skärgård

Marstrand har alltid varit populärt som giftermålsort och det är inte utan anledning. Historisk miljö, vacker arkitektur, fantastisk natur, ett sant minne för livet. Vi erbjuder er olika bröllopspaket där lokal, dukning, mat och dryck samt boende för bröllopsparet kan ingå.

Inget bröllop är det andra likt och vi skräddarsyr gärna er stora dag efter era önskemål. Vår bröllopskoordinator kommer ta hand om er på bästa sätt och se till att ert bröllop blir lyckat och ett minne för livet för er och era familj och gäster.

Att fira ett bröllop eller en högtid är något av det mest festliga och högtidliga man kan vara med om. Det innebär naturligtvis en viss press. Det är där vi kommer in.

Vi guidar er även genom val av mat och dryck. Det man dricker och äter skall smaka gott ihop! Vår bröllopskoordinator hjälper er med dukning, dryck och menyförslag, tips på fotografer, frisörer och priser osv.

Kommande aktiviteter

Håll dig uppdaterad med våra kommande händelser! Från livemusik och temamiddagar till spännande utflykter och festligheter – det finns alltid något att se fram emot på Villa Marstrand.

HUMMERFISKE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sed erat nec ipsum lobortis imperdiet. 

HUMMERFISKE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sed erat nec ipsum lobortis imperdiet. 

Länkas till bookvisit

ALLA AKTIVITETER

Enskild sida för varje aktivitet? eller länkas till bookvisit?

Boka din aktivitet med oss.

Hummerfiske:

Upplev ett äkta hummerfiske! Första måndagen efter 20 september startar hummerfisket och pågår till sista december. Ni gör jobbet till sjöss, under överinseende av erfarna fiskare. Dra upp hummertinorna för hand, vittja fångsten, agna om och släng i tinorna i havet på nytt. Under tiden får ni berättat för er om hummerns levnadssätt, olika fisketraditioner och metoder.

Om ni önskar kokar och tillreder vi hummern tillsammans på bryggan,med goda tillbehör och ett glas vin!

Guidad tur på Carlstens Fästning:

Under juni-augusti ordnas guidade visningar på fästningen och tar ca 45 min. Omfamna äventyret, där varje sten bär på berättelser från en svunnen tid. Lyssna till de levande berättelserna om strider och erövringar, om hjältar och skurkar som en gång befolkat dessa salar och korridorer.

Ribb-båtsturer

Kliv ombord på en ribbåt och ge dig ut på ett äventyr genom skummande vågor och glittrande vatten. Med vinden i håret och havet som din lekplats är en ribbåtstur den perfekta upplevelsen för den som söker spänning och äventyr.

Kontakta oss för prisuppgift

Ribbåt till Pater Noster

Att besöka Pater Noster på en ribbåtstur är som att kliva in i en levande historia, där varje sten och våg berättar en ny saga. Oavsett om du fascineras av dess historiska arv, imponeras av dess skönhet eller bara längta efter att känna vinden i håret på en äventyrlig färd, kommer Pater Noster lämna ett oförglömligt intryck på dig.

Kontakta oss för prisuppgift

Båtturer – Marstrand, Käringön, Åstol eller en annan plats längs kusten

Stig ombord på Blue Lobster eller Västerhav och låt dig föras över det glittrande havet på en resa mellan Marstrand och någon av öarna eller platserna längs kusten. Denna båttur är inte enbart en transportsträcka, det är en möjlighet att utforska och njuta av det bästa som den västsvenska skärgården har att erbjuda.

Pris från 595 kr/person (min 6 pers)

Sälsafari

I området utanför Marstrand och öarna söder om brukar det finnas gott om säl, och skepparn känner givetvis till platserna där knubbsälarna brukar ligga och sola sig på klipporna.

FRUKOSTBUFFé

På vår frukostbuffé finns något för alla smaker och preferenser, från nybakat bröd och croissenter till hemgjord granola och krämig youghurt. Välkomnas av dofterna och koppla av i vår hemtrevliga restaurang på kajen nära havet med nybryggt kaffe eller te.

NJUT AV SOMMAREN PÅ MARSTRAND!

En tid då ön vaknar till liv och hamnen fylls med båtgäster. Ta ett uppfriskande dopp eller en promenad längs de vackra kullerstensgatorna. En tid för solsken och skratt, äventyr och avkoppling och bara njut av livet till fullo.

Njut av en fantastisk skärgårsvy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sed erat nec ipsum lobortis imperdiet. Praesent ut euismod eros.

Att göra på Marstrand

Förutom de aktiviteter som vi själva erbjuder, finns det mycket annat att göra på Marstrand.
Här kommer några tips om de mesta populära aktiviteterna.

CARLSTENS FÄSTNING

På Marstrandsöns topp reser sig den majestätiska Carlstens Fästning. I över tre sekler har denna imponerande bastion vaktat den charmiga trästaden nedanför. Numera erbjuder fästningen en fascinerande besöksupplevelse som skapar minnen för livet.

HYR HAVSKAJAK

Att paddla kajak innebär att ge sig ut på ett äventyr. Med en kajak kan du nå platser som annars är svåra eller omöjliga att nå med bil, båt eller till fots. Öarna runt Marstrand väntar på att bli utforskade. Där finns otaliga vikar, kobbar och stränder som bara väntar på att du ska lägga till med kajaken och njuta av havets närhet. Kanske väljer du att tälta på någon av öarna? Västkustens skärgård är unik, men varför lita på andras ord? Hyr en kajak och upptäck det själv.

VANDRA RUNT MARSTRAND

Om du har lite tid över från sol och bad finns det mycket att upptäcka runt Marstrandsön. Med en karta i hand kan du utforska Marstrands historia och natur. Stigen runt hela Marstrand är ungefär 5 kilometer lång och tar cirka en timme att gå.

Vi erbjuder även digitala kartor på maps.marstrand.se.

Det är en magisk upplevelse att stå vid Skallens fyr och beskåda platsen där Skagerak och Kattegatt möts. Under din vandring runt ön kan du ta ett dopp vid nakenbadet eller promenera genom Smugglarrännan.

Vandringskartan finns att hämta på turistbyrån och även som pdf här på sidan.

BOENDE

I våra marint inredda rum infinner sig lugnet och känslan av att vara i en del av kustlivet på Marstrand. Samtliga rum/lägenheter har eget pentry med kaffebryggare, vattenkokare och övrig köksutrustning så du kan rå om dig själv. Vill du hellre njuta 100% av ledighet och service äter du både frukost, lunch, middag och fika i vår restaurang. Eller varför inte en kopp kaffe och en glass vid poolen!

Rummen har antingen havsutsikt mot kajen eller utsikt mot poolområdet där Carlstens Fästning tornar upp sig med kyrktornet strax nedanför. De flesta lägenheterna har egen balkong eller uteplats.

Länka boka rum till bookvisit