Njut av sommaren på
Villa Marstrand

Boka ditt boende redan idag.

Bättre bakgrundsvideo eller bakgrundsbild?
Kopplas till bookvisit

Njut av en fantastisk skärgårdsvy

Från de stora fönstren i Villa Marstrand kan du låta din blick svepa över gästhamnen, kajen och bort mot Albrektsunds kanal.

VÅRA RUM

Stig in i en värld av skärgårdslugn och ta dig till din lägenhet där du kopplar av med magnifik utsikt. Våra rum har en vacker utsikt mot havet och/eller poolområdet och den majestätiska fästningen. Rummen finns med ett eller två sovrum och är behagligt marint inredda med välutrustat pentry.

Kopplas till bookvisit

Villa Marstrand - En riktig skärdgårdsupplevelse

En tid då ön vaknar till liv och hamnen fylls med båtgäster. Ta ett uppfriskande dopp eller en promenad längs de vackra kullerstensgatorna. En tid för solsken och skratt, äventyr och avkoppling och bara njut av livet till fullo.

FRUKOSTBUFFÉ

På vår frukostbuffé finns något för alla smaker och preferenser, från nybakat bröd och croissenter till hemgjord granola och krämig youghurt. Välkomnas av dofterna och koppla av i vår hemtrevliga restaurang på kajen nära havet med nybryggt kaffe eller te.

AKTIVITETER

Utforska våra spännande aktiviteter som erbjuder något för alla, från avkopplande spa-dagar till äventyrliga utflykter. Upplev allt Villa Marstrand har att erbjuda för en oförglömlig vistelse.

HUSDJUR

Hos oss är dina pälsbeklädda husdjur välkomna. Meddela när du bokar så ger vi dig ett anpassat rum för husdjur.

Se våra FÄRDIGA PAKET

Bättre bild eller video

Upptäck våra exklusiva paket och skräddarsydda upplevelser, utformade
för att ge dig en oförglömlig vistelse på Villa Marstrand.