Bröllop på Villa Marstrand

Mer genuin bild kanske?

Fira er speciella dag på Villa Marstrand, en plats där drömmar blir verklighet. Vår vackra kustnära miljö, charmiga lokaler och skräddarsydda tjänster skapar den perfekta inramningen för ert bröllop.

Vi erbjuder allt från intima ceremonier till stora festligheter, och vår erfarna personal ser till att varje detalj är perfekt. Låt oss skapa minnen för livet på er stora dag.

Kärleksvindar blåser här

Marstrand är en fantastisk plats för bröllop! Historisk miljö, vacker arkitektur och underbar natur. Inget bröllop är det andra likt och vi skräddarsyr er stora dag. Vår bröllopskoordinator kommer ta hand om er på bästa sätt för att ert bröllop ska bli ett minne för livet för er och era familj och gäster. Vi erbjuder olika lokaler och dukningar beroende på antalet gäster, allt från en enklare tillställning för de närmsta till en storslagen fest för alla era nära och kära. 

Att fira ett bröllop eller en högtid är något av det mest festliga och högtidliga man kan vara med om. Det innebär naturligtvis en viss press. Det är där vi kommer in. Vi guidar er igenom val av mat och dryck. Vårt kök är engagerade från början till slut. Vår bröllopskoordinator hjälper er med dukning, dryck och menyförslag. Vi har också duktiga musiker knutna till oss och tips på fotografer, frisörer m.fl. Vi älskar att ställa till med fest och bröllop ligger oss speciellt varmt och hjärtat!

VI SKRÄDDARASYR DITT BRÖLLOP

På Villa Marstrand förstår vi att varje bröllop är unikt och vi är dedikerade till att göra er dag så speciell som möjligt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta era specifika behov och önskemål, oavsett om ni drömmer om en storslagen fest eller en intim ceremoni. Vårt erfarna team samarbetar nära med er för att skapa en personlig och minnesvärd upplevelse.

Från menyval och dekorationer till underhållning och logistik, tar vi hand om varje detalj så att ni kan njuta av en stressfri och oförglömlig bröllopsdag.

Detta ingår i bröllopspaketet
Skapa en ny sektion för detta

Fixa en sektion här med info och bilder
Vad ska vi ha här?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sed erat nec ipsum lobortis imperdiet.
Praesent ut euismod eros. 

SKICKA FÖRFRÅGAN

Låt oss ta hand om ert bröllop och hjälpa er med en helhetsupplevelse som förgyller er dag.

VINLISTA

Kanske info om "bra att veta" istället?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sed erat nec ipsum lobortis imperdiet. Praesent ut euismod eros. Vivamus a malesuada arcu. Sed convallis.

BRÖLLOPSMIDDAG

Fira er kärlek med en utsökt bröllopsmiddag på Villa Marstrand. Vårt köksteam skapar minnesvärda kulinariska upplevelser med noggrant utvalda, lokala råvaror. Oavsett om ni önskar en elegant trerätters middag, en buffé eller en festlig cocktailmottagning, skräddarsyr vi menyn för att passa era preferenser och behov.

Vi erbjuder en personlig provsmakning så att ni kan vara säkra på att varje rätt är perfekt för er stora dag. Låt oss skapa en gastronomisk upplevelse som era gäster sent kommer att glömma.

Ska det länkas till en sida? eller ett dokument?

KONFERENS

Marstrand är en fantastisk plats för konferens, oavsett om det är en dagkonferens eller flerdagskonferens. Med ca 40 min från Göteborg är det lätt att ta sig hit med bil, det finns också bra bussförbindelser mellan Göteborg och Marstrand. Våra väl utrustade konferensrum finns i olika storlekar, vår största lokal (Porto Franco) rymmer xx personer och har storslagen utsikt mot Carlstens Fästning, men även havsutsikt.

Miljön runt omkring bjuder på många aktiviteter såsom båtturer och vandringar. Varför inte boka in en hummersafari eller skajdjursfiske?!

Maten är en viktig del i konferensen och vår engagerade personal levererar en fin upplevelse med mat och dryck i kombination.