The Essence of Coastal Living!
Villa Marstrand

Välkommen till Villa Marstrand – badhotell och restaurang på kajen på Marstrandsön. Essensen av Marstrands ö-liv hittar du här. Den vackra lilla staden Marstrand med en historia som är lika vacker som dramatisk som romantisk som äventyrlig. Här vilar och spirar ett ö-liv som du kan omfamna och vara i.

Hos oss finner du 67 lägenheter i olika storlekar, pool på innergården, sällskapsrum, konferensrum och en restaurang som erbjuder både enklare menyer till storslagna festmåltider, oftast med det bästa från havet!

Bättre bakgrundsvideo eller bakgrundsbild?
Bookvisit

Nyrenoverade Villa Marstrand

I våra marint inredda rum infinner sig lugnet och känslan av att vara i en del av kustlivet på Marstrand. Samtliga rum/lägenheter har eget pentry med kaffebryggare, vattenkokare och övrig köksutrustning så du kan rå om dig själv. Vill du hellre njuta 100% av ledighet och service äter du både frukost, lunch, middag och fika i vår restaurang. Eller varför inte en kopp kaffe och en glass vid poolen!

Rummen har antingen havsutsikt mot kajen eller utsikt mot poolområdet där Carlstens Fästning tornar upp sig med kyrktornet strax nedanför. De flesta lägenheterna har egen balkong eller uteplats.

Rätt länk till rum

RESTAURANG

I vår restaurang njuter du av omsorgsfullt lagade rätter, stora som små. Vår främsta leverantör är havet men naturligtvis har vi också fina leveranser från våra bönder. Mat i säsong är en självklarhet och oavsett om du är vrålhungrig eller vill ha något enkelt med en god passande dryck till kan du njuta i våra skärgårdsinredda lokaler både ute och inne Vår passionerade kökspersonal, med Calle och Max i täten, levererar smaksensationer som gör dig lycklig!

Att vi också har ett eget hantverksrökeri på Donsö kommer du att märka!

VÅRA PAKET

Upptäck våra exklusiva paket och skräddarsydda upplevelser, utformade
för att ge dig en oförglömlig vistelse på Villa Marstrand.

Länkas alla dessa till bookvisit?

Rum och middag

Vårt ‘Rum och Middag’-paket inkluderar en övernattning i ett av våra eleganta rum och en utsökt trerätters middag, perfekt för en avkopplande och kulinarisk upplevelse.

Hummerfiske

Upplev äventyret med vårt ‘Hummerfiske’-paket: en spännande dag på havet följt av en läcker måltid med din egenfångade hummer, allt i vacker kustmiljö.

Ribtur med ostron och bubbel

Vårt ‘RIB-tur med ostron och bubbel’-paket erbjuder en fartfylld båttur följt av en exklusiv ostronprovning med mousserande vin, för en lyxig och minnesvärd upplevelse.

KONFERENS

Marstrand är en fantastisk plats för konferens, oavsett om det är en dagkonferens eller flerdagskonferens. Med ca 40 min från Göteborg är det lätt att ta sig hit med bil, det finns också bra bussförbindelser mellan Göteborg och Marstrand. Våra väl utrustade konferensrum finns i olika storlekar, vår största lokal (Porto Franco) rymmer xx personer och har storslagen utsikt mot Carlstens Fästning, men även havsutsikt.

Miljön runt omkring bjuder på många aktiviteter såsom båtturer och vandringar. Varför inte boka in en hummersafari eller skajdjursfiske?!

Maten är en viktig del i konferensen och vår engagerade personal levererar en fin upplevelse med mat och dryck i kombination.

AKTIVITETER

Utforska våra spännande aktiviteter som erbjuder något för alla, från avkopplande spa-dagar till äventyrliga utflykter. Upplev allt Villa Marstrand har att erbjuda för en oförglömlig vistelse.

BRÖLLOP

Fira er speciella dag på Villa Marstrand, en plats där drömmar blir verklighet. Vår vackra kustnära miljö, charmiga lokaler och skräddarsydda tjänster skapar den perfekta inramningen för ert bröllop.

Vi erbjuder allt från intima ceremonier till stora festligheter, och vår erfarna personal ser till att varje detalj är perfekt. Låt oss skapa minnen för livet på er stora dag.

HUMMERFISKE

Upplev äventyret med vårt ‘Hummerfiske’-paket: en spännande dag på havet följt av en läcker måltid med din egenfångade hummer, allt i vacker kustmiljö.

KOMMANDE HÄNDELSER

Håll dig uppdaterad med våra kommande händelser! Från livemusik och temamiddagar till spännande utflykter och festligheter – det finns alltid något att se fram emot på Villa Marstrand.

Länkas alla dessa till bookvisit?

HUMMERFISKE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sed erat nec ipsum lobortis imperdiet. 

HUMMERFISKE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sed erat nec ipsum lobortis imperdiet.