Konferens

Boka något av våra konferenslokaler för privat eller företags -evenemang.

Med den bästa utsikten över gästhamnen på Marstrandsön, endast 35 minuter från Göteborg, direkt på kajkanten ligger Hotell Villa Maritime.

Marstrand är en fantastisk plats för konferens, oavsett om det är en dagkonferens eller flerdagskonferens. Med ca 40 min från Göteborg är det lätt att ta sig hit med bil, det finns också bra bussförbindelser mellan Göteborg och Marstrand. Våra väl utrustade konferensrum finns i olika storlekar, vår största lokal (Porto Franco) rymmer xx personer och har storslagen utsikt mot Carlstens Fästning, men även havsutsikt. 

Miljön runt omkring bjuder på många aktiviteter såsom båtturer och vandringar. Varför inte boka in en hummersafari eller skajdjursfiske?! Maten är en viktig del i konferensen och vår engagerade personal levererar en fin upplevelse med mat och dryck i kombination.

KONFERENSLOKALER

Våra konferenslokaler erbjuder en inspirerande miljö för alla tillfällen, med moderna faciliteter och fantastisk havsutsikt. Perfekt för möten, workshops och events, där arbete och natur möts harmoniskt.

KONFERENSPAKET

Våra konferenspaket erbjuder allt ni behöver för ett lyckat möte: moderna lokaler, teknisk utrustning, utsökt mat och dryck samt enastående havsutsikt. För en extra minnesvärd upplevelse kan ni kombinera konferensen med våra spännande aktiviteter, vilket skapar en inspirerande och engagerande atmosfär för alla deltagare.

FÖRETAGSAKITVITETER

Våra företagsaktiviteter främjar teamwork och stärker samarbete. Välj mellan utmanande teambuilding-övningar, kreativa workshops och avkopplande naturupplevelser, allt för att skapa en engagerande och produktiv miljö för ditt team.

FEST

Vi erbjuder den perfekta platsen för dina festliga evenemang. Oavsett om det är ett jubileum, bröllop, födelsedagsfest eller företagsmiddag, har vi lokalerna och servicen för att göra ditt firande oförglömligt. Våra eleganta festlokaler kan anpassas efter dina behov och önskemål, och vår professionella personal ser till att varje detalj är på plats.

Njut av utsökt mat och dryck, fantastisk dekoration och en atmosfär som skapar minnen för livet. Med enastående havsutsikt som bakgrund, blir din fest inte bara en händelse utan en upplevelse. Låt oss hjälpa dig att skapa en magisk kväll att minnas.

BRÖLLOP

Fira er speciella dag på Villa Marstrand, en plats där drömmar blir verklighet. Vår vackra kustnära miljö, charmiga lokaler och skräddarsydda tjänster skapar den perfekta inramningen för ert bröllop.

SKICKA FÖRFRÅGAN

Boka er konferens, fest eller bröllop hos oss.